Tjen penger på å restaurere klassiske biler i fritiden!

Klassiske biler er populære som aldri før. Etterspørselen er stor og verdien har steget over hele linja. Fra 70-talls Ford Escort modell til mer sjeldne Ferrari og Jaguar, prisene har aldri vært høyere enn nå! I følge lister over de 25 mest populære bilene som ble produsert etter krigen, viser det seg at de har mer enn fordoblet seg i verdi siden 2010. Også de mer budsjettvennlige bilene har blitt dyr eiendom. En MGB kunne man kjøpe for kr 50.000 for fem år siden, men i dag må man bla opp mer enn kr 100.000 for å bli den stolte eier.

shutterstock_357191693Klassiske biler fenger tusenvis av entusiaster

Kjøp og salg av klassiske biler er blitt en kjær hobby for mange. Den klassiske firehjulingen har en sjarm som appeller til både samlere og entusiaster. Det er noe eget med en bil som ble laget for mange tiår siden og som blir mer attraktiv for hvert år som går. Hvis du er en av dem som har tenkt på å gjøre en hobby til noe mer ved salg av biler, kan det være lukrativt. Finansier din bil ved å skru selv! Men det er en god ide å ha de rette kunnskapene og et eget verksted, hvis ikke kan det fort bli en hodepine som ikke lønner seg.

Kjenn klassikeren du skal sette i stand!

Før du setter i gang med å mekke på en klassiker, er det lurt å være ekspert på bilen og firmaet som en gang i tiden lagde den. Les alt du finner tilgjengelig om bilen, og les også alt av dokumenter og gamle skrifter som er skrevet om distributøren. Ikke vær redd for å kontakte andre som har den samme bilen, for det finnes mange klubber å henvende seg til for informasjon. Det er også lurt å få en vurdering på bilen av eksperter. De kan blant annet fortelle deg hva bilen vil være verdt i tipp topp stand.