Hei, og velkommen til disse sidene for alle som er interessert i bil og bilsport. Her finner du mye nyttig informasjon, og en del gøyale fakta om bilsport og kjente sjåfører.

På dette nettstedet får du all informasjonen du trenger for å vite om hva slags førerkort man trenger for å kjøre ulike typer kjøretøy. Det er ikke til å legge skjul på at dette nå for tiden er svært forvirrende, og vanskelig å sette seg inn i, fra klasse A og A1, B og B96, C og CE, D og DE, S, og så videre. Det er mye å holde styr på og reglene har endret seg hyppig de siste årene. Vær også klar over at det faktisk gjelder helt andre regler for de som tok førerkort før 1997, de som tok førerkort mellom 1997 og 2005, og de som tar førerkort i dag. Selv disse forskjellene kan variere, avhengig av om man husket å fornye sitt førerkort innen visse frister, så det er godt å ha en slik guide å forholde seg til.

Alle som er glade i bil har vel drømt om å kjøre på en bane der man virkelig kan møte naturkreftene, og teste seg selv og bilen til det ytterste. Derfor kan du lese om Vålerbanen, der alle med førerkort kan få anledning til å prøve seg. I tillegg leser du på disse sidene om de morsomme idrettene rally og rallycross, og dessuten om fantomet Petter Solberg, den fenomenale føreren som er den eneste som har vunnet VM i både rally og rallycross.